Džez, etno i klasična muzika na novogodišnjim koncertima u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Dec.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džez, etno i klasična muzika na novogodišnjim koncertima u Leskovcu

Učenici i profesori Muzičke škole “Stanislav Binički” u Leskovcu novogodišnje praznike tradicionalno će obeležiti koncertima. Prvi nastup trupe će imati u utorak, 25. decembra u svečanoj sali opštinske zgrade u 19 sati. Nastupiće i tri dana kasnije, 28. decembra u 19 sati u sali Narodnog pozorišta, a publika će moći da čuje džez, klasičnu i etno muziku.

Na prvom koncertu, 25. decembra, predstaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se učenici osnove i srednje škole svih odseka, kažu organizatori, dok će na koncertu u petak, 28. nastupiti veći ansambli, horovi, a sa učenicima će nastupiti i njihovi profesori.

U utorak je na repertoaru klasična muzika, dok će u petak, pored klasike, biti izvedene i etno numere, a publika će moći da čuje i džez muziku i horsko pevanje. Biće probrano i šareno, kako bi svima bilo interesantno i zanimljivo - kažu organizatori.

Pored 2 novogodišnja koncerta, dodaju organizatori, učenici osnovne i srednje muzičke škole publici će se predstaviti i 26. decembra od 19 sati u Centru za stručno usavršavanje, a nastupiće i dan kasnije, 27. decembra u 12 sati u Narodnoj biblioteci “Radoje Domanović”.

Ulaz na sve koncerte je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.