Dvojica uhapšena zbog krađe u kućama

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica uhapšena zbog krađe u kućama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su E. D. (22) iz Leskovca i B. A. (21) iz okoline Niša Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su E. D. (22) iz Leskovca i B. A. (21) iz okoline Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili pet krivičnih dela teška krađa i jedno krivično delo izazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opšte opasnosti. Oni se terete da su, početkom marta, na području Leskovca, razvaljivali ulazna ili balkonska vrata na porodičnim kućama i poslovnim prostorijama, i ukrali mašinu za pranje vozila, cd plejer, pojačalo, zvučne kutije i drugu robu, saopštila je Policijska uprava Leskovca.PROČITAJTE JOŠ - Rasvetljene provale i krađe u selima oko Sremske Mitrovice Takođe se sumnja da su u jednoj od obijenih kuća izazvali požar, pričinivši materijalnu štetu. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom javnom tužiocu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen Pančevac koji je PUCAO NA BENZINSKOJ PUMPI, u kući krio oružje i municiju

Izvor: Blic, 13.Mar.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu identifikovali su i priveli muškarca (51) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, oštećenje i uništenje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.