Izvor: JUGpress.com, 10.Okt.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duel nekadašnjih prvoligaša

LESKOVAC

U SRC „Dubočica“ u subotu od 20:15 časova odigraće se utakmica drugog kola Druge košarkaške lige Srbije u kojoj košarkaši Zdravlja dočekuju KK „Spartak“ iz Subotice. Trener Leskovčana Lazar Spasić nakon poraza u prvom kolu samtra da je ovo vrlo važan meč.

„Mi smo napravili jedan vrlo konkurentan tim i ambicije su nam >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da budemo među prve četiri ekipe, a, ukoliko se ukaže šansa da budemo među prva dva koja idu u viši rang, to i iskoristimo. Naš cilj je da pravimo tim stepenik po stepenik i da u narednih 3-4 godine budemo u stanju da pobedimo i nekog ABA ligaša… Naš tim u odnosu na prošlu sezonu ima deset novih igrača, novog trenera, novog pomoćnog trenera, novi sistem rada i igre. Taj način igre je dosta specifičan i potrebno je malo strpljenja, jer i sami igrači se upoznaju sa sistemom rada na koji nisu navikli i verujem da će sve to da se vrati u pozitivnom smislu. Mi konačno nemamo problema sa povredama, odnosi u ekipi su jako dobri i to je naša prednost. Nama dolazi u goste „Spartak“, koji je prošle godine igrao Prvu ligu i sigurno neće doći u Leskovac da sam izgubi. Očekujem pobedu koja bi bila uvod u seriju dobrih igara, što bi se u sezoni manifestovalo jednim ambicioznim projektnom koji će se po nas završiti vrlo pozitivno.“

Košarkaš David Dojčinović očekuje pobedu kao plod napornog rada prethodne nedelje, ali i što veću podršku publike.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.