Dubočica srušila Metaloplastiku u Šapcu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2023, 21:21

Dubočica srušila Metaloplastiku u Šapcu

Rukometaši leskovačke Dubočice savaldali su na gostovanju Metaloplastiku u Šapcu rezultatom 27:26 (14:13) i sa nova dva boda preskočili kragujevački Radnički za 6. mesto tabale ARKUS lige.

Nakon nekoliko međusobnih susreta u kojima su bili nadomak pobede nad nekadašnjim dvostrukim prvakom Evrope, ”Vukovi” su do pobede nad Metaloplastikom stigli su pod vođstvom, rođenog Šapčanina, Đorđa Teodorovića.

Tim iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovca bio je bolji rival tokom prvih 30 minuta meča, u 24. minutu su imali i maksimalnnih plus 4 (13:9), ali su domaći do odlska na odmor taj zaostatak smanjili na gol razlike (14:13).

Pobeda za 6. mesto na tabeli; foto: RK DubočicaProšlogodišnji osvajač Kupa zaigrao je mnogo bolje u nastavku, okrenuli su rezultat na njihovu stranu, stigli do 20:17 i tada se činilo da će uspeti da prelome utakmmicu. Međutim, s obzirom na to da u tome nisu uspeli Leskovčani su brzo stigli do izjednčaenja, pa se u poslednjih 10 minuta ušlo u egal rezultatu (23:23).

Timovi su se smenjivali u vođstvu sve do minut i po do kraja kada je Anđelković pogodio praznu mrežu Šapčana, a kasnije će se ispostaviti i doneo Dubočici veliku pobedu.

Upravo je on, uz Ristovića i Stolića predvodio tim iz Leskovca do pobede sa po 6 golova, dok je Kocić na golu opet imao dvocifren učinak - 13 odbrana. Kod Metaloplastike najefikasniji je bio Brajović sa 7, dok je Jovanović bio 6 puta precizan.

Sa nova dva boda Dubočica je na tabeli preskočili Radnički iz Kragujevca i stigli do 6. mesta, a u narednom kolu ih čeka komšijksi derbi protiv Topličanina u Prokuplju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

„Dubočica 54“ slavila u Šapcu

Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2023

LESKOVAC-ŠABAC..Rukometaši „Dubočice 54“ osvojili su bodove u Šapcu povedivši „Metaloplastiku“ sa 26:27 (13:14) u utakmici 22. kola Arkus Superlige. Leskovački tim je imao stalno vođstvo tokom prvog poluvremena, u jednom trenutku i sa četiri golova razlike (9:13 u 24. minutu), ali se...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.