Dubočica 54 startovala pobedom

Izvor: juGmedia, 24.Sep.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica 54 startovala pobedom

Ubedljivom pobedom nad ekipom Priboja, rezultatom 31:19 (15:7) ekipa Dubočice 54 obeležila je početak nove sezone u Super B rukometnoj ligi Srbije.

Pred oko 200 gledalaca domaća ekipa je, može se reći neočekivano lako, i u svim elementima igre nadigrala ekipu iz Priboja koja je u prošloj sezoni predstavljala tvrd orah za leskovačku ekipu.

Saša Miljković, jedan od trenera Dubočice 54 ističe: „Na startu sezone zabeležili smo ubedljivu pobedu, možda i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << neočekivano lako imajući u vidu prethodne utakmice sa ekipom Priboja. Na žalost, ekipe sa većim budžetima pokupile su najkvalitetnije igrače iz većine ekipa u ligi pa rezultat od 12 razlike možda i nije realan prikaz utakmice. Prave prvenstvene borbe tek nam predstoje jer u narednom kolu gostujemo ekipi Radničkog 1964 u Kragujevcu koja je takođe zabeležila pobedu u prvom kolu a potom smo u dve naredne utakmice dočekujemo ekipu Bele Palanke i Planinke iz Kuršumlije“.

Za igrača utakmice proglašen je Nikola Filipović iz ekipe Dubočica 54, a utakmicu je bez većih zamerki vodio sudijski par iz Niša Petrović-Cvetković.

Iz kluba pozivaju ljubitelje rukometa iz Leskovca i okoline da kao i ranijih godina u što većem broju dolaze na utakmice i pomognu ekipi da se vrati u sam vrh srpskog rukometa.

Zoran Jovanović
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.