Dubočica 54 startovala pobedom

Ubedljivom pobedom nad ekipom Priboja, rezultatom 31:19 (15:7) ekipa Dubočice 54 obeležila je početak nove sezone u Super B rukometnoj ligi Srbije.

Pred oko 200 gledalaca domaća ekipa je, može se reći neočekivano lako, i u svim elementima igre nadigrala ekipu iz Priboja koja je u prošloj sezoni predstavljala tvrd orah za leskovačku ekipu.

Saša Miljković, jedan od trenera Dubočice 54 ističe: „Na startu sezone zabeležili smo ubedljivu pobedu, možda i neočekivano lako imajući u vidu prethodne utakmice sa ekipom Priboja. Na žalost, ekipe sa većim budžetima pokupile su najkvalitetnije igrače iz većine ekipa u ligi pa rezultat od 12 razlike možda i nije realan prikaz utakmice. Prave prvenstvene borbe tek nam predstoje jer u narednom kolu gostujemo ekipi Radničkog 1964 u Kragujevcu koja je takođe zabeležila pobedu u prvom kolu a potom smo u dve naredne utakmice dočekujemo ekipu Bele Palanke i Planinke iz Kuršumlije“.

Za igrača utakmice proglašen je Nikola Filipović iz ekipe Dubočica 54, a utakmicu je bez većih zamerki vodio sudijski par iz Niša Petrović-Cvetković.

Iz kluba pozivaju ljubitelje rukometa iz Leskovca i okoline da kao i ranijih godina u što većem broju dolaze na utakmice i pomognu ekipi da se vrati u sam vrh srpskog rukometa.

Zoran Jovanović

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare