Druga košarkaška liga: Zdravlje i Napredak igraju kod kuće

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga košarkaška liga: Zdravlje i Napredak igraju kod kuće

Duelom u Leskovcu u petak, 12. oktobra, između Zdravlja i kragujevačkog Radničkog otpočeće 3. kolo Druge košarkaške lige. Od južnjaka, kod kuće će igrati i aleksinački Napredak dan kasnije, kada će dočekati Proleter iz Zrenjanina, dok će niški Konstantin >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Pirot gostovati u Beogradu, odnosno Boljevcu.

Početak meča u Leskovcu zakazan je za 19 sati. Oba aktera ovog duela imaju polovičan učinak ove sezone, pošto su po jedan meč dobili i izgubili, s tim što Kragujevčani imaju bolju koš-razliku.

Isto je i u slučaju Napretka i Proletera, čiji je duel zakazan za subotu, 13. oktobar od 18 sati.

Iako je do sada zabeležilo dva poraza Žarkovo nije nimalo naivna ekipa, smatra trener Konstantina Marko Cvetković, s obzirom na to da ima mnogo "mladih i poletnih" igrača. Nišlije u meč, zakazan za subotu, 13. oktobar od 18 sati, ulaze nošene entuzijazmom stečenim nakon pobede nad Napretkom u prošlom kolu.

U tu utakmicu moramo da uđemo sa punim fokusom i da potpuno zanemarimo njihove prethodne rezultate i činjenicu da su minulog leta znatno podmladili tim. Mi smo vidno napredovali u odnosu na startni meč sa Slogom što znači da smo izvukli pouke i da smo već protiv Napretka izgledali daleko bolje nego u Kraljevu - kaže Cvetković.

U istom terminu kao Konstantin igraće i Pirot, kada će gostovati Rtnju u Boljevcu. Oba tima su do sada zabeležila po jednu pobedu i poraz, s tim što Piroćanci imaju bolju koš-razliku, pa su samim tim i bolje pozicionirani.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zdravlje protiv Radničkog u petak

Izvor: juGmedia, 11.Okt.2018

U okviru trećeg kola Druge košarkaške lige Srbije košarkaški klub “Zdravlje Leskovac”  igraće  protiv Košarkaškog kluba “Radničkog” iz Kragujevca...Utakmica će se igrati u petak 12. oktobra u velikoj sali Sportsko rekreativnog centra Dubočica sa početkom od 19 sati.

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.