Izvor: JUGpress.com, 13.Apr.2023, 12:39

Direktor RPK Leskovac Goran Jović sastao se sa predstavnicima grčkih komora i sa ambasadorom

LESKOVAC

Direktor Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović boravio je u Grčkoj i prisustvovao nizu sastanaka sa predstavnicima grčkih komora. Sa predsednikom komore Florine Sapalidisom Savasom tom prilikom je dogovoren sastanak na temu obnovljivih izvora energije i poljoprivrede.

U komori Janjine predsednik Dimitris Dimitrou i generalni sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vasiliuos Vasilou vođen je razgovor o saradnji privrednika iz oblasti Janjine i privrednika iz Srbije.

Održan je i sastanak sa predsednikom komore Trikakla Vasiliosom Giagiakosom i dogovorena je poseta i potpisivanje sporazuma o saradnji u septembru ili oktobru 2023.godine.

U Uniji komora Grčke sa direktorom Vasilisom Apostolopoulosom i saradnicima cilje razgovora je bio pravljenja baze podataka za bivše grčke student koji su sada na javnim funkcijama i u privredi.

Tokom sastanka sa predsednikom komore Atina i potpredsednikom Unije komora Grčke Pavlosom Ravanisom dogovoren je sastanak sa predsednikom Unije komora Grčke, gospodinom Masutisom.

Jović se sastao i sa ambasadorom Srbije u Atini Dušanom Spasojevićem i njegovim saradnicima gde je dogovorena poseta komorama Naflion, Kalamata, Sparti i Pirgos.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.