Izvor: JUGpress.com, 25.Apr.2023, 22:58

Delegacija FSS , bez predsednika, obilazila leskovački stadion, otvaranje najavljeno za drugu polovinu maja

LESKOVAC

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije , u sastavu potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, selektor Dragan Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović obišla je danas stadion „Dubočica“ u Leskovcu, a sa njima su bili i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima, potpredsednika Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << saveza Regiona istočne Srbije Vladan Gašić, objavljeno je na sajtu grada .

Članovi delegacije su imali priliku da obiđu sve važne strukture kao što su svlačionice, tribine, VIP i medijska ložu, prostor za snimanje i implementaciju VAR tehnologije i da se uvere u idealne uslove na stadionu, čije je zvanično otvaranje planirano za drugu polovinu maja. Oni su, kaže se na gradskom sajtu, izrazili sreću i zadovoljstvo što je Srbija dobila jedan moderan i funkcionalan fudbalski objekat po najvišim standardima UEFA.

Inače, inspekciju je pre nekoliko dana izvršila i komisija FSS za stadione i igrališta na čelu sa Nebojšom Ivkovićem, a njihova pozitivna ocena garantuje da će stadion u Leskovcu dobiti međunarodnu licencu i steći pravo da organizuje utakmice najviše međunarodne kategorije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Novi termin za otvaranje stadiona u Leskovcu druga polovina maja

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2023, 11:21

Da će novi stadion u Leskovcu biti otvoren sredinom aprila više puta najavljivao je gradonačelnik Goran Cvetanović, a iako su radovi završeni još pre skoro mesec dana, prilikom jučerašnje posete čelnika Fudbalskog saveza Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija saopšteno je da će zvanično...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.