Novi termin za otvaranje stadiona u Leskovcu druga polovina maja

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2023, 11:21

Novi termin za otvaranje stadiona u Leskovcu druga polovina maja

Da će novi stadion u Leskovcu biti otvoren sredinom aprila više puta najavljivao je gradonačelnik Goran Cvetanović, a iako su radovi završeni još pre skoro mesec dana, prilikom jučerašnje posete čelnika Fudbalskog saveza Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija saopšteno je da će zvanično otvaranje biti organizovano u drugoj polovini maja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oktobra prošle godine posetio je stadion ”Dubočica” i tada najavio da će u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaigrati i reprezentacija, a kako se navodi na sajtu Grada, inspekcija FSS-a izvršila je kontrolu i uskoro se očekuje da će na njemu biti odigrana i neka od utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Jednu od utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo reprezentacija će igrati u Leskovcu; foto: M. M.

U društvu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i potpredsednika Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije Vladana Gašića, članovi naše delegacije imali su priliku da obiđu sve važne strukture ‘leskovačke lepotice’ (svlačionice, tribine, VIP i medijsku ložu, prostor za snimanje i implementaciju VAR tehnologije) i da se uvere u idealne uslove na stadionu čije je zvanično otvaranje planirano za drugu polovinu maja - navodi se na gradskom sajtu.

Delegaciju FSS-a činili su još i potpredsednik Branislav Nedimović, direktor Stevan Stojanović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, kao i selektor Dragan Stojković Piksi.

Podsetimo, prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović ima želju da, osim utakmice i dolaska predsednika Aleksandra Vučića, otvaranje koncertom uveliča i Zdravko Čolić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.