Dečak prva božićna beba u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 07.Jan.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak prva božićna beba u Leskovcu

LESKOVAC – Za razliku od Nove godine, kada se u leskovačkom porodilištu čekalo devet sati na dolazak prve bebe, Božić je bio blagorodniji.

Prvi plač nove bebe čuo se ovde pet minuta posle ponoći. Dijana Stanković iz Gradašnice kod Leskovca donela je na svet zdravog dečaka od 3.550 grama, dugačkog 52 centimetra.

„Porođaj je bio kao od šale“, kaže srećna majka koja kod kuće ima još jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sina.

Do 10 časova rodile su se još dve devojčice i jedan dečak, a na carski rez čekale su još dve žene.

„Božić nam je doneo radost i sreću i neka se tako nastavi tokom cele godine“, dodaje zadovoljno Drgan Krstić, načelnik ginekološko-akušerske službe Opšte bolnice.

Od početka godine u leskovačkom porodilištu rodila se 31 beba, što je u stvari prosečan broj porođaja u poslednjih nekoliko godina.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Učenici Medicinske škole darivali prvorođenu božićnu bebu

Izvor: juGmedia, 07.Jan.2016

LESKOVAC – Majka prve bebe rođene u leskovačkom porodilištu na Božić odneće kući i četiri paketa sa dečjom garderobom, koju su danas darivali učenici Medicinske škole sa smera ginekološko-akušerski tehničar...Učenici trećeg i drugog razreda sa ovog smera pokrenuli su, naime, humanitarnu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.