DSS na izborima u 59 mesnih zajednica

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS na izborima u 59 mesnih zajednica

LESKOVAC – Na izborima za članove Savete mesnih zajednica 24. novembra Demokratska stranka Srbije (DSS)  učestvovaće u 59 leskovačkih mesnih zajednica sa 347 kanditata, saopšteno je danas.

Potpredsednik Gradskog odbora DSS Dragan Savić izjavio je na konferenciji za novinare da su se cenili stranački potencijali i da su predloženi najbolji kandidati.

„To su, objektivno, naši potencijali. Mogli smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sačinimo liste i za svih 139 mesnih zajednica ali ovo nije vreme za nerealna obećanja. Tamo gde su obećanja velika dela su mala“, rekao je Savić.

On je kazao da je DSS predložila najbolje kandidate koji prepoznaju potrebe i probleme svojih sugrađana i komšija, ali da su istovremeno svesni ekonomske krize i budžetskih kapaciteta grada.

„Mesne zajednice ne raspolažu sopstvenim sredstvima na osnovu kojih bi smo nudili nerealna obećanja, nove proizvodne kapacitete i zapošljavanja. Glavni zadatak saveta mesnih zajednica je da rešavaju komunalne probleme – vodosnabdevanje, kanalizaciju, struju, puteve, rasvetu i slične probleme. Mi smo za to predložili najbolje ljude koje imamo. Na građanima je da izaberu one za koje smatraju da će te probleme rešiti“, istako jee Dragan Savić, potpredsednik GrO DSS Leskovca.

(Kraj) bdi/mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

PUPS: Najbolje poznajemo potrebe naroda

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013

LESKOVAC – Na izbore idemo punim kapacitetom i jedina smo partija koja ima detaljne programe razvoja i planove za svaku mesne zajednicu – izjavio je danas Jovan Jovanović, član Izvršnog odbora PUPS-a...Jovanović je, govoreći na konferenciji za novinare o nedeljnim izborima za mesne zajednice...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.