PUPS: Najbolje poznajemo potrebe naroda

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: Najbolje poznajemo potrebe naroda

LESKOVAC – Na izbore idemo punim kapacitetom i jedina smo partija koja ima detaljne programe razvoja i planove za svaku mesne zajednicu – izjavio je danas Jovan Jovanović, član Izvršnog odbora PUPS-a.

Jovanović je, govoreći na konferenciji za novinare o nedeljnim izborima za mesne zajednice u Leskovcu, kazao da je PUPS predložio najbolje kanididate.

„Kandidovali smo ljude koji najbolje poznaju potrebe građana i koji su spremni da rade da se stvore >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uslovi života koje oni zaslužuju“, istakao je Jovanović.

Ponovljeno je da je PUS podneo listu kandidata za članove saveta u 102 od 139 gradskih mesnih zajednica, te da trećinu od 7000 članova te stranke u Leskovcu čine mlađi ljudi.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.