DS predala listu, pridružila im se Liga za jug

Izvor: juGmedia, 12.Mar.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS predala listu, pridružila im se Liga za jug

LESKOVAC – Leskovačka Demokratska stranka predala je sinoć listu za lokalne izbore koju je podržalo 2.262 građana svojim potpisima.

Kalicija okupljenu oko Demokratske stranke čine i Reformistička stranka, Pokret Pravda i razvoj, Narodni pokret Srbija, ali i Liga za jug koju predvodi vlasnik „Hajata S“ Goran Stojanović.

Prvih pet na listi su Saša Stojanović, Jelena Spirić, Dejan Mitić, Igor Kocić >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i Ivica Nešić.

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika Leskovca ispred Demokratske stranke Saša Stojanović istakao je da je namera ove koalicije da sa vlasti skine nesposobnu i bahatu vlast i Leskovcu vrati preko potrebno i poštovanje i samopoštovanje.

„Zahvaljujemo svim građanima Leskovca koji su svojim potpisima podržali našu listu uprkos pretnjama gubitka posla, ucenjivanju i zastrašivanju svih vrsta. Našim političkim protivnicima poručujem da se prave demokrate i njihovi prijatelji nikad nisu plašili onih kojima zakon leži u topuzu. O tragovima i čoveštvu nekom drugom prilikom. Svaki potpis na našoj listi je potpis protiv mraka i protiv straha, protiv nezaposlenosti i protiv gladi, protiv odlaska mladih zauvek iz ovog grada, jednom rečju protiv nesposobne politike SNS-a i njegovih političkih satelita na čelu sa Goranom Cvetanovićem“, kazao je Stojanović.

On je poručio da će zadatak demokrata biti da reši u budućnosti sve „goruće probleme“ u Leskovcu.

„Ispravićemo sve greške koje je napravila prethodna vlast sa željom da se Leskovac više nikada ne stidi ni svoje vlasti ni svog gradonačelnika. Nove investicije i nova radna mesta uz podršku privatnom preduzetništvu, hitna decentralizacija grada sa formiranjem novih gradskih opština, podrška poljoprivredi od povećanje subvencija do obezbeđivanje sigurnog tržišta za poljoprivredne proizvode. Ovo su samo neke od tačaka predizbornog programa DS-a, a uskoro ćemo ga u celini prezentovati široj javnosti“, zaključio je.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.