DRAMATIČNE SCENE U LESKOVCU! Dete (2) spasavali vatrogasci - alarmirala ih baka

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 17:50

DRAMATIČNE SCENE U LESKOVCU! Dete (2) spasavali vatrogasci - alarmirala ih baka

Vatrogasci u Leskovcu jutros su spasili težih povreda dvogodišnje dete koje je priklještilo prste u vratima! Nesvakidašnji incident dogodio se oko 10.30 časova u Ulici Đuke Dinić u Leskovcu kada je dete igrajući se u kući priklještilo svoje prstiće vratima

- Dete je počelo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrišti i da doziva baku koja ga je čuvala. Kada je videla šta se dogodilo uspaničena žena je pokušala da oslobodi unuka, ali su se vrata iz nekog razloga zaglavila. Ona nikako nije uspevala da otkoči vrata i oslobodi dete pa je u pomoć pozvala vatrogasce - kaže izvor.

Za samo nekoliko minuta dežurna ekipa iz vatrogasne stanice u Leskovcu stigla je na mesto nezgode i odmah se "bacila na posao".

- Dete je bilo uplašeno, ali ga je baka nekako smirivala. Vatrogasci su za to vreme podesnim alatom bukvalno izvalili vrata iz šarki. To su radili sa posebnom pažnjom kako dodatno ne bi povredili dete.

Nakon što su skinuli vrata dete je oslobodilo svoju ruku, a intervencija je uspešno završena - napominje on. Prema saznanjima dete je prošlo samo sa manjim povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.