Izvor: JUGpress.com, 02.Apr.2024, 17:10

Cvetanović tvrdi da su isplaćeni svi članovi biračkih odbora koji su dostavili potrebnu dokumentaciju

LESKOVAC
Na optužbe opozicije da se selektivno isplaćuju članovi biračkih odbora koji su učestvovali na decembarskim izborima, gradonačelnik Goran Cvetanović tvrdi da nisu isplaćeni oni koji nisu dostavili potrebnu dokumentaciju.
„Bilo je potrebno da dostave fotokopije lične karte i broja tekućeg računa. Nije isplaćena samo jedna osoba, jer kopija tekućeg računa nije bila vidljiva. Isplaćeno 1.366 članova stalnog sastava koja su dežurala, i tu je isplaćeno preko 3.080.000 dinara. Prošireni sastav isplaćeno 3.029 osoba koja su dežurala i dostavila tekuće račune u ukupnom iznosu od 6.058.000 miliona Ukupno je isplaćeno 4.395 osoba.“...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.