Cvetanović se zahvalio onima koji su glasali za Vučića

Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović se zahvalio onima koji su glasali za Vučića

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca i predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović zajhvalio se danas gradjanima i gradjankama koji su glasali za Aleksandra Vučića.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim svim građanima i građankama koji su u nedelju, 2. aprila, izašli na birališta i dali podršku predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Veoma sam ponosan na činjenicu da smo u Leskovcu dobili veliko poverenje od 47 188 glasova, odnosno 67,04%. Dobar izborni rezultat dokaz je da smo radili odgovorno i za dobrobit grada i njegovih stanovnika. Ovakav rezultat obavezuje nas da nastavimo dalje – još brže, bolje i jače”, navodi se u saopštenju Cvetanovića koji je čestitao i ostalim predsedničkim kandidatima.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.