Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2020, 23:55

Cvetanović obećao novu fabriku jer se u Grdelici “manje bave poljoprivredom nego u Vučju”, Bogatinović “obasjan svetlom koje je podario naš predsednik”

LESKOVAC-GRDELICA

Predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović rekao je danas u Grdelici da je aktivista SNS na tom mitingu trideset puta više nego aktivista Jedinstvene Srbije u Vučju.

„Mi nismo obećavali, kao neki drugi, ali smo zato uradil. Aleksandar Vučić je uložio 400 miliona evra kako bi završio koridor 10 i sada su vam Sofija, Skoplje i Solun na par sati odavde, a Grdelica >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se otvara, razvija i raste.“ rekao je Cvetanović.

Rekao je i da je “razgovarao sa Vučićem” o otvaranju još jedne fabrike i da će on (Vučić) “dati sve od sebe jer je potrebno ovde otvoriti još jednu veću fabriku jer se vi manje bavite poljoprivredom od Vučjanaca“

Cvetanović je rekao da SNS u Grdelici sada ima 2. 987 članova.

Na video bimu je pušten film o tome šta je uradjeno u ovom kraju .

Na mitingu je govori i sadašnji poslanik i kandidat za novog Žarko Bogatinović koji se bavio političkim protivnicima ali i koalicionim partnerima SNS.

On je rekao da će na izborima 21. juna “u političku nedodjiju “ otići i Gojko i Žika i da će ih tamo sačekati Djilas , njihov dugogodišnji saradnik”.

„ Mi smo danas na kraju tunela, obasjani smo svetlom koje nam je obećao i podario čovek, naš predsednik, predsednik naše Srbije, predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić“, bio je nadahnut Bogatinović.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.