Cvetanović o pomoći za prvorodjene bebe i porodilje  u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 12.Jan.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović o pomoći za prvorodjene bebe i porodilje u Leskovcu

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da bi “kao prvi čovek Leskovca, a pre svega jedan od građana istog želeo da svakom detetu dodelimo mnogo veća finansijska sredstva, ali… Svi moramo razumeti da: jedno su želje, a drugo mogućnosti.”

On je na ovaj način, zapravo, juče , na press konferenciji na kojoj je govorio o tome šta je lokalna vlast rdaila u 2018. godini, komentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tekst Regionalne informativne agencije JUGpress Da li su leskovačke bebe gradjani drugog reda ?

Cvetanović je rekao da je u ovoj godini u Leskovcu do sada rođena 41 beba, 18 dečaka i 23 devojčica.

“Januara podelili smo vaučere za nabavku bebi opreme za prvih deset rođenih beba u vrednosti od 20 hiljada dinara, odnosno ukupnoj vrednosti od 200 hiljada dinara. Nažalost, ovaj naš gest nailazi na kritike i osudu javnosti. Dovedeni smo u situaciju da se naš budžet meri sa budžetom prestonice koji je više od 25 puta veći. Kao prvi čovek Leskovca, a pre svega jedan od građana istog želeo bih da svakom detetu dodelimo mnogo veća finansijska sredstva, ali… Svi moramo razumeti da: jedno su želje, a drugo mogućnosti.”

Cvetanović je rekao i da je “porodilje kojima nije bila isplaćena jednokratna pomoć u drugoj polovini 2018. isplaćena juce u ukupnom iznosu od 2,86 miliona dinara.

Više porodilja se predhodnih dana žalilo našoj redakciji da im nije siplaćena pomoć iako su se neke od njih porodile još u avgustu 2018. godine.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.