Cvetanović: Nakon gašenja Radio Leskovca nekorektno davati novac radio stanicama

Izvor: JUGpress.com, 28.Apr.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović: Nakon gašenja Radio Leskovca nekorektno davati novac radio stanicama

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović  reagovao je danas  na tvrdnje koje je direktor Radija 016 Jugoslav Tomić izneo na konfereciji za novinare juče..

“On kaže da Radiju 016 tri godine nije odobren projekat, što nije tačno. On je 2015. tražio 680.000 dinara, a dobio je 400.000. Podsetiću vas da je on bio upošljenik Kulturnog centra, a istovremeno traži novac od lokalne saouprave, što nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << korektno. Istovremeno, kada mu prošle godine nije odobren projekat, Radio Leskovac, kao i ranije Naša reč i Televizija Leskovac, koji su bili simboli grada Leskovca, su prestali sa radom.

“Da li je korektno i normalno da 30 upošljenika Radio Leskovca ostane bez posla, a da se novac usmerava ka drugim radio stanicama”, pitao je Cvetanović.

Cvetanović smatra da je Ekos radio mnogo slušaniji, ali da vlasnik nije konkurisao ni prošle, ni ove godine, „jer je svestan da ako se jedna institucija gasi ne možemo da usmerimo kapital prema privatnim stanicama“.

Zbog toga ni jedna radio stanica nije dobila sredstva ni prošle ni ove godine,  rekao je Cvetanović.

.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.