Cvetanović: Izvinjenje sugrađanima zbog haosa na ulicama

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović: Izvinjenje sugrađanima zbog haosa na ulicama

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priznao je novinarima da je ovaj grad bio najlošije očišćen u Srbiji tokom poslednjih snežnih padavina.

On je na konferenciji za novinare prozvao izvođača radova, leskovačko preduzeće "MP Baza plus“ koje taj posao obavlja za 6 miliona dinara. Nije ostao dužan kritika ni na račun nadležnih inspekcijskih službi.

Prošao sam kroz mnoge gradove u Srbiji i mogu da kažem da je Leskovac bio najlošije očišćen >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od svih! Ali mi moramo da poštujemo ugovor koji smo potpisali sa izvođačem. Sve što mogu da uradim je da toj firmi napišem negativnu referencu - kazao je Cvetanović.

Načelnik komunalnih inspekcija je iz Jedinstvene Srbije. Na žalost, ostale stranke u vlasti ne rade ništa i čekaju da se stvari same rešavaju. Mogu da poručim da niko neće pobeći od svoje odgovornosti - obećao je gradonačelnik.

On se javno izvinio sugrađanima za haos na leskovačkim ulicama.

Načelnik komunalne inspekcije Bratislav Jović danas nije odgovarao na pozive novinara Južnih vesti, a nismo uspeli da dobijemo komentar na prozivke od strane gradonačelnika ni od pretpostavljenih u preduzeću "MP Baza plus“.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik se izvinio zbog haosa na ulicama

Izvor: juGmedia, 15.Jan.2015

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izvinio se danas građanima zbog neočišćenog snega na ulicama i trotoarima tokom poslednjih snežnih padavana, kada je oko 70 Leskovčana polomilo ruke i noge na poledici...On je na konferecniji za novinare rekao da je tih dana Leskovac bio najlošije...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.