Gradonačelnik se izvinio zbog haosa na ulicama

Izvor: juGmedia, 15.Jan.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik se izvinio zbog haosa na ulicama

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izvinio se danas građanima zbog neočišćenog snega na ulicama i trotoarima tokom poslednjih snežnih padavana, kada je oko 70 Leskovčana polomilo ruke i noge na poledici.

On je na konferecniji za novinare rekao da je tih dana Leskovac bio najlošije održavani grad i za to prozvao ovdašnje preduzeće „MP Baza put plus“, koje je na tenderu dobilo zimsko održavaje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << puteva za šest miliona dinara.“

„Pratio sam stanje u okolnim mestima i mogu da kažem da je Leskovac tih desetak dana imao najgore zimsko održavanje. Ali, mi moramo da poštujemo ugovor koji smo potpisali sa izvođačem. Sem izvinjenja građanima, mi nemamo sada druge mogucnosti, osim da ta firma dobije negativne reference“, kazao je Cvetanović (SNS).

On se složio sa novinarskom konstatacijom da je bilo malo soli i da je na kolovozima bacan šljunak umesto rizle.

„Grad je platio šest miliona dinara. Za milion dinara je moglo da se kupi 100 tona soli“, rekao je.

Zbog neočišćenih trotoara prozvao je komunalne policajce i inspektore.

„Načelnik komunalnih inspekcija je iz Jedinstvene Srbije. Na žalost, ostale stranke u vlasti ne rade ništa i čekaju da se stvari same rešavaju. Mogu da poručim da niko neće pobeći od svoje odgovornosti“, istako je Cvetanović.

Od načelnika komunalih inspekcija Bratislava Jovića nismo danas mogli da dobijemo komentar na prozivke gradonačelnika, kao što ni ranije nismo mogli da pitamo zašto je haos na leskovačkim ulicama.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Izvinjenje za neočišćen sneg

Izvor: B92, 15.Jan.2015

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uputio je izvinjenje građanima zbog neočišćenog snega tokom poslednjih snežnih padavina...Za četiri dana ledenog talasa oko 70 Leskovčana polomilo ruke i noge na poledici...On je na konferenciji za novinare rekao da je tih dana Leskovac bio najlošije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.