Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2020, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaoci javljaju: Ulazi i hodnici u zgradama se ne dezinfikuju iako upravnici svakog meseca naplaćuju održavanje

LESKOVAC

Čitaoci JUGpressu već nekoliko dana javljaju JUGpressu da upravnici zgrada ne organizuju dezinfikovanje ulaza i hodnika.

A tamo gde je to uradjeno, čitaoci kažu da su ekipe iz Kruševca dezinfikovale hodnike prskajući malim prskalicama i pišu nam da sumnjaju da je taj posaoa efikasno uradjen.

Čitaoci pitaju i zašto Komunalac ne čisti djubre sa ulica i dezinfikuje ih.

Poslali su nam i fotografije ulaza zgrada gde su upravnici zalepili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << obaveštenja i upozorenja ali s eniszu potrudili i da ih primene.

Čitaoci kažu da su ogorčeni jer im upravnici svakog meseca naplaćuju troškove održavanja zgrade ali ne organizuju dezinfekciju u vreme opasnosti od korona virusa. Kažu i da ne znaju ko je nadležan da ovo kontroliše pa su se zato odlučili da pišu JUGpressu.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.