Izvor: JUGpress.com, 26.Jan.2021, 11:54

Čitaoci javljaju:Preti izlivanje Presečanskog jezera i Šanovačkog kanala

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da postoji vrlo ozbiljna opasnost od izlivanja Presečanskog jezera i Šainovačkog kanala.

Kažu da su obilazili i jezero i ovaj kanal i da su videli da vod ajuri na sve strane.

Prema njihovim procenama jedan od kanala kojim otiče ta voda kroz Veliko Trnjane bi mogao da se izlije u narednih sat vremena .

Javljaju i da voda >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz Šainovačkog kanala prolazi ispod betonske brane za koju tvrde da nije dobro napravljena.

Zbog svega ovoga ugrožen je deo Velikog Trnjana od Presečine do početka sela iz pravca Leskovca, naročito kuće koje se nalaze blizu puta Leskovac-Vučje, kuće u donjem delu sela kao i polja uz taj put.

Takodje , čitaoci nam javljaju da su ugroženi i delovi Šainovca i Presečine .

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Poplavljen stadion “Dubočice”

Izvor: JUGpress.com, 26.Jan.2021

LESKOVAC..Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da je drugi stadion leskovačke “Dubočice” danas potpuno poplavljen i da se voda izliva sa svih strana...Kažu da prolaznici mogu da prođu samo kroz uzak prolaz iza ograde, pod uslovom da ga nađu...Za vreme prethodnih padavina,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.