Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021, 22:47

Čitaoci javljaju: Muzej izgubio još jedan spor zbog nezakonite sistematizacije

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne ajencije JUGpress javljaju da je Narodni muzej Leskovac izgubio još jedan sudski spor u vezi sa nezakonitim sistematizacijama i radnim mestima.

Navode i da je ovo treća zasebno dobijen a tužba te osobe i da sudski troškovi u ovom slučaju iznose oko 170.000 dinara.

U poruci koju smo dobili čitaoci navode i da je muzej do sada navodno izgubio sve sudske sporove na temu nezakonitih radnih mesta, umanjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << plata i čitave sistematizacije.

Navode da se troškovi izgubljnih sporova plaćaju iz budžeta grada Leskovca, tj od novca svih gradjana a kao odgovornu osobu označavaju direktorku Miru Ninošević za koju tvrde da je ” želeći da ošteti određene upošljenike, menjala i nepriznavala njihovu stručnu spremu i radna mesta, kako bi ih degradirala”.

Ova presuda je stigla pre desetak dana.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.