Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2021, 21:20

Čitaoci javljaju: Kako ubediti radnike Elektrodistribucije da dodju i prikače struju, meštani sve drugo uradili

LESKOVAC-GRDELICA

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da mestani sela Nesvrta više od deset dana nemaju struju, da su uradili sami sve što je potrebno da bi ekipe Elektrodistribucije došle i prikačile struju ali da više ne znaju kako da ih ubede u to.

Selo Nesvrta se nalazi na dva kilometra od Grdelice, ima tridsetak meštana ali, ono što je svakako retkost, osmoro njih je mladje od >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << trideset godina.

Videvši da nema pomoći niotkuda, iako su svoje nevolje sa strujom prijavili i lokalnoj samoupravi i leskovačkoj Elektrodistribuciji, rešili su da sami poseku i očiste granje oko elektro mreže.

Sami su iskopali i rupe , tamo gde treba zameniti bandere.

Kako nam javljaju, iz Elektrodistribucije su doterali nove bandere ali samo do auto puta.

Meštani su se organizovali i dopremili bandere u svoje selo ali ekipe Elektrodistribucije ni nakon toga nisu došle da kvar poprave.

Ljudi u Nesvrti su i dalje bez struje, hrana iz zamrzivača se pokvarila, mobilni telefonui su mrtvi jer nemaju način da ih napune.

Kažu da su sigurni da će račune za struju sigurno dobiti.

A setiće ih se i političari, , kažu, al u predizbornoj kampanji.

Pišu nam i da je, na žalost , ovo snažna poruka i za ono omsoro mladih iz ovog sela . Na žalost, da treba da se isele.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Put u Zoljevu i dalje nije popravljen

Izvor: JUGpress.com, 20.Jan.2021, 20:17

LESKOVAC..Ćitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da put u selu Zoljevo, koji je oštetila bujica pošle nedelje, i dalje nije popravljen i da se meštani kreću njime uz izuzetne mere opreza ali i da to nije bez rizika...Poslali su nam i fotografije i snimak...Ćitaoci javljaju:...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.