Četvoročlana porodica ubijena u Leskovcu

Izvor: Beta, 10.Maj.2020, 17:11

Četvoročlana porodica ubijena u Leskovcu

U porodičnoj kući u Ulici Ratka Pavlovića u centru Leskovca dogodio se zločin u kojem je ubijena četvoročlana porodica - otac, dve ćerke od 18 i 12 godina i njihova majka, potvrdjeno je Beti u leskovačkoj policiji.Komšije su rekle Beti da je majka bila trudna, a policija da je jedno sumnjivo lice privedeno.Nezvanično saznajemo da je osumnjičeni rodjak ubijene porodice koji je živeo u istoj kući.Kuća u kojoj se posle podne desila tragedija, nalazi se preko puta takozvane zgrade Stari ured u kojoj je smeštena zdravstvena stanica i Crveni krst.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijena četvoročlana porodica u Leskovcu, uhapšen dvadesetogodišnjak

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2020

U porodičnoj kući u Ulici Ratka Pavlovića u centru Leskovca dogodio se zločin u kojem je ubijena četvoročlana porodica: otac, dve ćerke od 18 i 12 godina i njihova majka, potvrđeno je u leskovačkoj policiji...MUP je saopštio da je po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, uhapšen M. I. (2000)...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.