Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga u “Priručniku dobrih praksi”

Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga u “Priručniku dobrih praksi”

LESKOVAC

Projekat Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga “E- inkluzija: mobilni internet, elektronski servisi i obuka za seosko stanovništvo u pograničnom regionu” jedan je od dvadeset I jednog projekta koji su se našli u publikaciji  “Priručnik dobrih praksi” , bugarskog Ministarstva regionalnog razvoja I javnih radova.

Publikacija je obuhvatila primere najbolje prakse u prekograničnim programima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od 2007.do 2013.godine kojima je upravljalo ovo ministarstvo, a koji su ocenjeni kao najbolji u ostvarivanju istinske koristi za stanovništvo, ekonomiju I životnu sredinu u prekograničnim područjima.

Projekat “E inkluzija” izabran je u konkurenciji 393 projekta iz tri prekogranična programa: Srbija-Bugarska, Bugarska-Turska I Bugarska-Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija. Sproveli su ga Centar za razvoj Jablaničkog I Pčinjskog okruga u partnerstvu sa Agencijom za ekonomski razvoj Kostinbrod I opštinom Surdulica, u okviru drugog poziva IPA CBC Bugarska-Srbija.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.