Centar grada i dalje bez grejanja, Leskovčani počeli da se razboljevaju

Izvor: juGmedia, 26.Okt.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar grada i dalje bez grejanja, Leskovčani počeli da se razboljevaju

Leskovčani koji se u centru grada greju preko gradske Toplane smrzavaju se već šesti dan u svojim stanovima jer zbog važnog dela na toplovodu, tačnije kompenzatora koga, kako nam je objašneno u ovom javnom preduzeću, trenutno nema na tržištu.

Radijatori su hladni u svim zgradama na potezu od Tehnološkog fakulteta u Leskovcu do „osmospratnice“, kao i na Masarikovom trgu, a stanari, osim što se smrzavaju, počeli su i da se razboljevaju od hladnoće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Grejalica ne može da postigne temperaturu koja je zadovoljavajuća i dete mi se razbolelo. Da li sada kada mi stigne račun za grejanje ja treba njima da odnesem svoje račune za lekove?“, pita se četrdesetogodišnja majka Maja Ilić iz Ulice Cara Lazara.

Iz Toplane je zvanično saopšteno da se nadaju da će kvar biti saniran danas.

Svim korisnicima koji nisu imali grejanje zbog kvara na toplovodu, procentualno će biti smanjen račun  grejanja za mesec oktobar“, stoji na naslovnoj strani zvaničnog sajta ovog javnog preduzeća.

Do kvara je došlo još u petak poslepodne kada je crkao kompenzator preko puta Tehnološkog fakulteta, koji ima diletacionu ulogu, ali koga trenutno nema na tržištu. 

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar Leskovca bez grejanja, nadležni najavili tople radijatore do večeras

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2017

Leskovčani koji žive u zgradama na potezu od Tehnološkog fakulteta do osmospratnice, kao i oni na Masarikovom trgu, već šest dana nemaju grejanje zbog kvara na kompenzatoru toplovoda. Nadležni kažu da će radijatori večeras biti topli.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.