Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2023, 23:17

Cakić: Radnici Džinsija na ulici a gradonačelnik se sprema na put u Meksiko

LESKOVAC

Narodni poslanik koalicije “Zajedno” Nebojša Cakić rekao je danas na sednici Skupštine Srbije da su radnici “Džinsija” u Leskovcu dobili otkaz u SMS poruci, da su na ulici ali da , sa druge strane,to ne sprečava gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da se sprema na put u Meksiko.

Cakić je rekao da je Cvetanović planirao da u Meksiko otputuje 13. jula a da su radnici “Džinsija” najavili protest ispred uprave grada za dan pre toga, 12. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jul .

Cakić je pozvao građane Leskovca da pruže podršku otpuštenim radnicima.

On je rekao da je baš u vreme kada su radnici dobili otkaz u Leskovcu bio organizovan karneval.

On je najavio da će od državnih organa zvanično zatražiti koliko je i koje sve vrste subvencija “Džinsi” do sada dobio,

Kako JUGpress saznaje gradonačelnik Leskovca Gortan Cvetanović bi u Meksiku trebalo da boravi od 13. do 19. jula a povod za ovo putovanje je bratimljenje sa gradom čije se ime teško izgovara.

Više pročitajte ovde

Bratime se Leskovac i Oahaka de Huares u Meksiku

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.