Cakić: Ko kupuje automobil?

Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cakić: Ko kupuje automobil?

LESKOVAC

Nebojša Cakić, šef odborničke grupe “Za Leskovac zajedno” pitao je danas predsednika Skupštine grada Leskovca Aleksandra Djurovića kakav automobil kupuje.

Djurović je na tio reagovao pitanjem “ko kupuje automobil”?

Cakić je rekao da je dobio informaciju iz odeljenja finansija da je stavka  vezana za kupovinu mašina u budžetu za 2019. godinu od 2,5 miliona dinara namenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kupovini automobila za predsednika Skupštine grada.

Durović je rekao da “to kupuje Skupština grada” i da se on ” i ne vozi automobilom”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Perić: Ispitati aktivnosti Bojana Tojage i Jovana Jovića

Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2018

LESKOVAC..Odbornik odborničke grupe “Za Leskovac zajedno” Bratsilav perić zatražio je danas od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da se, kako je rekao “Ispitaju i ranije aktivnosti Bojana Tojage i Jovana Jovića”...Perić je rekao da su njih dvojica “bili u raznim aktivnostima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.