Perić: Ispitati aktivnosti Bojana Tojage i Jovana Jovića

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Odbornik odborničke grupe “Za Leskovac zajedno” Bratsilav perić zatražio je danas od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da se, kako je rekao “Ispitaju i ranije aktivnosti Bojana Tojage i Jovana Jovića”.

Perić je rekao da su njih dvojica “bili u raznim aktivnostima i ranije” i predložio da se od MUP-a Srbije zatraži da se, kakos e izrazio “ispitaju te aktivnosti.

Nekadašnji direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj (ALER) , do pre neki dan šef Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Bojan Tojaga smenjenjen je, navodno, zbog toga što je komisija čiji je bio član njegov bliski saradnik Jovan Jović donela odluku da Jovićevoj ženi odobri sredstva po konkursu za inovativno žensko preduzetništvo.

Perić je na današnjoj sednici pita i “zar nije Tojaga ranije odobravao sredstva i svom bratu” a sva njegova pitanje su ostala bez odgovora i reakcije.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
peci
peci
5 godine pre

Ovo je mali grad. Zato bi vlast trebalo da objavi spisak koji se pominje, da se narod uveri da je na ovom spisku samo žena Jovana Jovića. Da li neko ima taj famozni spisak? Baš bi voleo da ga vidim. Čuo sam da ima zanimljivijih imena od pomenutog. A i vlast, gradonačelnik bi trebao da objavi ceo spisak, a ne da drvlje i kamenje baci samo na jednog čoveka. I to onog koji nije u SNS, kako se u gradu priča.
Pošto se pominju i snajke Tojage i brat, zašto se javnost ne informiše do kraja, a ne da se o tome samo priča po gradu.
Hoćemo spiskove za prihvaćene projekte i novčane iznose koji su odobreni.
A šta je sa školom u Vučju? Da li je i ovde svoje prstiće umešao gospodin Tojaga? Inače ovo je sramota koja je sakrivena ispod tepiha. Pao plafon školske učionice i niko nije kriv, a deca od tada koriste samo jedan sprat školske zgrade. Al ste im pomogli.
Tako li se koriste pare poreskih obveznika?

Sistem
Sistem
5 godine pre

Odobravao je sredstva i sebi…mini hladnjaca u Svircu koju je nakon godinu dana prodao…itd…ajde bre policijo mrdni se malo ili smenite nacelnika.

poremecen sistem vrednosti
poremecen sistem vrednosti
5 godine pre
Odgovori  Sistem

Vazno da takvi vise u crkvi, puna im usta boga, svestenici su im najbolji prijatelji, zene veroucitelji, decipo skolama propagiraju duhovne vrednosti dok se zauzimaju za materijalno, mirni temperamentom cutkaju i butkaju.