Izvor: Blic, 23.Dec.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČETVRTA ŽRTVA IZ MAKEDONSKOG AUTOBUSA Preminula putnica povređena u udesu kod Leskovca

Makedonska državljanka S. T. koja je teško povređena 16. decembra oko 1.45 časova kada je kod Leskovca sa kolovoza sleteo autobus sa putnicima iz Makedonije i prevrnuo se, preminula je noćas u kliničkom centru u Nišu. Ona je četvrta žrtva udesa u kojem je šest osoba povređeno teško, a još 32 lako.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČETVRTA ŽRTVA IZ MAKEDONSKOG AUTOBUSA: Preminula putnica povređena u teškom udesu kod Leskovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2018

Makedonska državljanka S. T. koja je teško povređena 16. decembra oko 1.45 časova kada je kod Leskovca sa kolovoza sleteo autobus sa putnicima iz Makedonije i prevrnuo se, preminula je noćas u kliničkom centru u Nišu..Ona je četvrta žrtva udesa u kojem je šest osoba povređeno teško, a još...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminula četvrta žrtva udesa kod Leskovca

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2018

NIŠ - Makedonska državljanka S. T. koja je teško povređena 16. decembra kada je kod Leskovca sa puta sletio autobus sa putnicima iz Makedonije i prevrnuo se, preminula je noćas u Kliničkom centru u Nišu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.