Bušido i sa severa zemlje stigao sa medaljama

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2016, 04:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bušido i sa severa zemlje stigao sa medaljama

LESKOVAC – Na trećem po redu „Zrenjaninskom pobedniku“, na kome je učešće uzelo više od 750 takmičara iz 48 klubova Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Mađarske, takmičari karte kluba Bušido ostvarili su odličan rezultat.

Stojković Minaosvojila je srebro u katama pojedinačno – Ilić Petar srebro u katama pojedinačno – Đokić Nera bronzu u katama pojedinačno – Stojković Andrijana srebro u borbama >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pojedinačno.

“Kao i prošle godine, bili smo jedini predstavnici leskovačkog karatea na severu Srbije i još jednom pokazali da možemo da pariramo mnogo jačim i masovnijim klubovima iz Beograda i Vojvodine”, kaže trener Vladimir Šipkin.

Domaćini, klubski prijatelj Danko, pobrinuo se da dva dana, ostanu Leskovčanima Zrenjanin ostane, inače, u lepom sećanju.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.