Plivački klub “Leskovac” osvojio 12 medalja u Kragujevcu

Izvor: JUGpress.com, 14.Nov.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivački klub “Leskovac” osvojio 12 medalja u Kragujevcu

LESKOVAC-KRAGUJEVAC

Plivački klub „Leskovac“ vratio se sa međunarodnog plivačkog  takmičenja u Kragujevcu, „Kup Kragujevca 2016“ sa dvanaest medalja.

Osvajači medalja su: Viktor Dimitrijević (srebro na 100m kraul), Leona Dimitrijević (zlato na 100m kraul i srebro na 50m kraul), >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Luka Dimitrijević (srebro na 50m prsno i 100m kraul), Vuk Marinković (zlato na 100m kraul), Aleksandar Cvetković (zlato na 50m kraul i 50m delfin), Veljko Joić (bronza na 200m kraul), Luka Petković (zlato na 50m leđno i srebro na 100m leđno) i Pavle Joić (bronza na 50m prsno).

Posebno su se istakli Leona Dimitrijević i Aleksandar Cvetković koji su osvojili pehar kao najbolji takmičari mitinga u svojoj kategoriji.

Učestvovalo je 445 takmičara iz 29 klubova, od toga 22 iz Srbije, po tri iz Bosne i Hercegovine i Bugarske i jedan klub iz Makedonije.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.