Budući trgovci uče i italijanski jezik

Izvor: juGmedia, 16.Mar.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budući trgovci uče i italijanski jezik

LESKOVAC – Trgovinsko ugostiteljska škola biće prva srednja škola u Leskovcu koja će u nastavu uvesti italijanski jezik, a ovde se planira i učenje španskog jezika, izjavio je danas direktor Gradimir Ilić.

Ilić je rekao agenciji juGmedia da će se italijanski jezik učiti od septembra ove godine i da će predavač biti profesorka koja već radi u toj školi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
„Biće formirane manje grupe, od 8 do 9 učenika, po normama Ministarstva prosvete“, kazao je..

To će biti peti, odnosno, šesti po redu jezik u ovoj školi, a italijanski se u Leskovcu uči još u Osnovnoj školi „Svetozar Marković“.

Uvođenje španskog jezika u nastavu planirano je posle formiranja Centra za izučavanje jezika u Trgovinskoj školi. „Centar će biti formiran u prostorijama koje planiramo da dogradimo kreditom od 20 miliona dinara i taj projekat je veoma izvestan kod Ministarstva prosvete“, istakao je direktor Ilić.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Budući trgovci uče i italijanski jezik

Izvor: OkRadio.rs, 16.Mar.2013

Trgovinsko ugostiteljska škola biće prva srednja škola u Leskovcu koja će u nastavu uvesti italijanski jezik, a ovde se planira i učenje španskog jezika, izjavio je danas direktor Gradimir Ilić. Ilić je rekao agenciji juGmedia da će se italijanski jezik učiti od septembra ove godine i da će...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.