Izvor: JUGpress.com, 11.Dec.2023, 21:46

Bez struje u utorak u dve ulice i u Vinarcu

LESKOVAC

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na sistematskoj zameni brojila i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u utorak, 12.12.2023. u periodu:

od 08:30 do 12:00 časova bez električne energije biti korisnici u Leskovcu na sledećim lokacijama: Đermanovićeva br. 1, 4A, 4B, 4C i 4D, Borivoja Kocića br. 19, 27 i 31 i zgrade u Gavrila Principa br. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 2, 4, 6, 8 i 10;

od 08:30 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u Vinarcu na sledećim lokacijama: Vojvode Putnika i Cara Dušana – put za Zalužnje.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, navodi se u saopštenju.(kraj)ED/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Bez struje u sredu Vranje sa okolinom i Han

Izvor: OkRadio.rs, 12.Dec.2023, 10:09

Ogranak Elektrodistribucija Vranje izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u sredu 13.12.2023. godine bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:  Vranje:    Trafo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.