Automobil gradonačelnika namerno zapaljen!

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil gradonačelnika namerno zapaljen!

LESKOVAC – Policija je saopštila  danas da je službeni automobil gradonačelnika Leskovca namerno poliven benzinom zapaljen ispred kuće njegovog vozača. Službeni „Pežo 607“ je minimalno oštećen u ovom požaru brzom reakcijom vozača Perice Gavrilovića ispred čije kuće u Maloj Kopašnici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je došlo do incidenta.

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjeg Grdeličana B.M kome je određen pritvor od 30 dana. „Osumnjičeni se tereti da je 21. jula oko 3 ujutru, u selu Mala Kopašnica namerno izazvao požar na taj način što je benzinom polio i zapalio dva automobila marke „Pežo“.

U ovom požaru nije bilo povređenih osoba dok se iznos pričinjene materijalne štete procenjuje na oko 370.000 dinara” navodi se u saopštenju. Perica Gavrilović, vozač gradonačelnika Leskovca, kaže da vinovnika koji je zapalio automobile poznaje iz viđenja.

“Na nadležnim organima je da utvrde njegove motive. Zaista ne znam da li je on krenuo od kuće do kuće da pali automobile ili je nešto drugo po sredi” kaže Gavrilović.

Brzo je ragovao i suspeo da izvuče službeni automobil iz vatre. “Probudila me je vika komšija. Susedni auto je već bio u plamenu koji je zahvatio i moj. Uspeo sam brzo da ga izvučem sa tog mesta i ugasim vatru. Bio je ceo poliven benzinom” priča nam vozač gradonačelnika.

Oštećenja na službenom automobilu nisu velika. Od vrućine je napukla šoferšajbna, a plamen je zahvatio mali deo branika. U lokalnoj samoupravi i dalje tvrde da Gavrilović nije koristio automobil u privatne svrhe i da ga je odvezao kućui uz dozvolu gradonačelnika jer je ujutru u 5 trebalo da vozi predtavnike lokalne samouprave za Beograd u Agenciju za privatizaciju.

(Kraj)dum
Pogledaj vesti o: Gavrilovići,   Incident

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REAKCIJE: Ispitati motive paljenja automobila

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015

LESKOVAC –  Povodom paljenja automobila reagovale su danas  i pojedine stranke u Leskovcu. Bilo da su u vlasti ili opoziciji, one traže da se ispitaju motivi paljenja službenog automobila...“Najpre treba da se zapitamo šta će sluižbeni automobil ispred kuće vozača gradonačelnika. Trebalo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.