Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJE: Ispitati motive paljenja automobila

LESKOVAC –  Povodom paljenja automobila reagovale su danas  i pojedine stranke u Leskovcu. Bilo da su u vlasti ili opoziciji, one traže da se ispitaju motivi paljenja službenog automobila.

“Najpre treba da se zapitamo šta će sluižbeni automobil ispred kuće vozača gradonačelnika. Trebalo bi da se u to vreme nalazi na parkingu gradske kuće. A policija neka što pre saopšti zašto je čovek odlučio da polije benzinom auto koji je u vlasništvu grada. Pitamo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << li se kriju pravi motivi ovog kriminalnog dela” kaže Saša Stojanović iz Demokratske stranke.

I Nova stranka zahteva razrešenje ove situacije.

„Koliko košta godišnje građane Leskovca ovakva arogancija i ko to plaća? Kada će se više u Leskovcu uspostaviti načelo etike odgovornosti lokalnih političara? Ovaj slučaj je samo jedan mali primer ukupne neodgovornosti SNS-a, gradonačelnika Cvetanovića i njegovih saradnika koje očigledno interesuju samo privatni džepovi i kako da na uštrb građana Leskovca kroz ovakve zloupotrebe što više prigrabe za sebe” navodi se u njihovom saopštenju.

(Kraj)dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.