Asfaltirana još jedna ulica u Slavka Zlatanovića

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltirana još jedna ulica u Slavka Zlatanovića

LESKOVAC – Ulica Slavka Zlatanovića u istoimenom naselju asfaltirana je u dužini od 260 metara, za šta je iz gradske kase izdvojeno 16.7 miliona dinara.

Asfaltiran je kolovoz širine devet metara, a narednih dana biće završeni trotoari i rekonstruisano ulično osvetljenje.

Ova ulica, koja je do nedavno po svom izgledu bila jedna od najlošijih u gradu, sada ima potpuno drugačiji izgled.

„Svako >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ko je bar jednom bio u ovoj ulici može da pretpostavi koliko je za nas značajno što je napokon asfaltirana“, kaže Jelena Stojanović, stanovnica ulice Slavko Zlatanović.

Ovo je treća ulica u naselju Slavka Zlatanovića čija je izgradnja završena u 2015. godini . Pre nje asfaltirane su „Kopaonička“ i ulica „Vase Smajevića“.

„Planiramo da i u narednoj godini uredimo i druge saobraćajnica u ovom naselju, radi se o Zaječarskoj i o produžetku ove ulice „, ističe direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Milenko Milenković.

Radove je obišao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Trudimo se da izađemo u susret našim građanima u svim delovima grada. Završavamo asfaltiranje ulica koje smo projektovali za ovu godinu, i što je najbitnije planiramo da uređenje grada nastavimo i u narednoj godini“, ističe Cvetanović.

Izvođači radova su „Trejs PZP“ Vranje i „Elba“ Vranje, a investitor je Direkcija za urbanizam i izgradnju grada.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.