Asfaltiran deo Ulice Kosovskih junaka

Izvor: juGmedia, 18.Sep.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiran deo Ulice Kosovskih junaka

LESKOVCA – Deo Ulice Kosovskih junaka, dužine 290 i širine 14 metara na zaobilaznici oko Leskovca, dobio je novi asfalt, za šta je iz gradskog budžeta utrošeno 14 miliona dinara.

„Ova ulica važna je za obilaznicu, koja je u funkciji, jer želimo da spojimo bojnički i lebanski put, da izmestimo sav saobraćaj iz centra grada i iz naselja Dubočica“, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ocenio je danas gradonačelnik Goran Cvetanović, koji je sa saradnicima obišao gradilište.

Penali za Podrum

Naredne nedleje biće završene tri ulice u naselju Podrum, gde radovi kasne i zbog čega će, rekao je Cvetanović, Direkcija snositi penale i negativne reference.

Izvođač radova bila je „Vodogradja“ iz Pukovca, koja je posao završila 15 dana pre roka.

Tehnički direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Novica Nikolić kaže da će na delu trotoara biti zasađen javor. On je najavio asfaltiranje još nekoliko ulica do kraja godine, pre svega Ulicu Božidara Veličkovića i južni deo Ulice Slavka Zlatanovića u istoimenom naselju.

„Svake nedelje, bukvalno, otaramo po jednu izgrađenu saobraćajnicu, kvalitetno odrađenu, sve po zakonu, sa svim neophodnim dozvolama“, konstatuje Cvetanović.

Novinarima se obratio i novi član Gradskog veća i stanovnik Kosovskih junaka Branislav Pešić, koji je kazao da je ta ulica od velikog značaja za stanovnike.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetanović se vratio iz Švedske

Izvor: juGmedia, 18.Sep.2015

LESKOVAC – Gradonačelnik Goran Cvetanović se sinoć vratio iz Švedske gde je nekoliko dana boravio s delegacijom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine...On je danas kazao novinarima da je boravio u Stokholmu i Geterburgu gde je tema bila upravo zaštita životne sredine...Kazao...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.