Izvor: JUGpress.com, 21.Jun.2023, 22:15

Asfaltira se još jedan put u grdeličkom kraju, 12,8 miliona dinara iz budžeta grada

LESKOVAC

Asfaltira se još jedan put u grdeličkom kraju.

Pri kraju su radovi na uređenju puta u Vojinici dužine 2700 metara. Deo puta u dužini od oko kilometar, koji je značajan, ne samo za meštane Vojinice, već i Oraovice i Košarskog, asfaltiran je 2021. godine, za šta je plaćeno 6,2 miliona dinara. Sada se uređuje dodatnih 1700 metara, a vrednost tih radova je 12,8 miliona. Gradonačelnik Goran Cvetanović je ovom prilikom rekao da je ova saobraćajnica bila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uređena šljunkom i struganim asfaltom, ali je bila izuzetno oštećena i nejednake širine.

„Upravo zbog poboljšanja uslova života unapređen je kvalitet ove deonice, jer smo svesni koliko to znači našim sugrađanima, meštanima ovog kraja, pogotovo u zimskom periodu, te im se zato zahvaljujujem na strpljenju i razumevanju.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ precizira da je izvršena ugradnja cevastih propusta, ugradnja šljunka i tucanika.

„Juče je započeto asfaltiranje, a odvođenje atmosferskih voda rešava se kombinacijom podužnih i poprečnih profila. Radovi se izvode na osnovu projekta koji je uradilo JP „Urbanizam i izgradnja“, investitor je grad Leskovac.“ (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.