AKCIJA: Biramo novo lice na leskovačkoj političkoj sceni

Izvor: juGmedia, 28.Feb.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA: Biramo novo lice na leskovačkoj političkoj sceni

LESKOVAC – Iako izbori još uvek nisu raspisani, političke stranke su uveliko krenule u kampanju, a u narodu se stalno čuje mišljenje da su Srbiji potrebni novi ljudi i nova lica.

Jugmedia je odlučila da pokrene akciju pronalaženja lica koje bi moglo da “osveži” političku scenu Leskovca.

Novog političkog lidera biste birali vi – >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << naši čitaoci.

Uslov je da se Leskovčanin koga predlažete nikada nije bavio politikom a smatrate da je dovoljno sposoban, elokventan, obrazovan i pun ideja kako “spasiti” grad ili ga povesti u nekom drugom pravcu.

Vaše predloge šaljite isključivo u komentarima ispod ovog teksta sa obrazloženjem zbog čega taj naš sugrađanin i sugrađanka zaslužuju epitete političkog osveženja grada Leskovca.

Sledeće nedelje ćemo od vaših predloga napraviti listu “najpopularnijih” za koje ćete moći da glasate na našem sajtu.

Ko zna, možda vašeg “pobednika” neka od političkih opcija i predloži za odbornika u lokalnom parlamentu i to kao prvog ili drugog na listi.

Birajmo zajedno novo lice u politici Leskovca!

Vaša Jugmedia
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.