Windows RT PC je drugačiji uređaj

Izvor: ITsvet.com, 15.Avg.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows RT PC je drugačiji uređaj

Pored toga što se naziva PC-jem, nema mnogo toga sličnog što postoji kod Windows RT uređaja što liči na laptop računare koje koristite danas, može se zaključiti na osnovu onoga što je Microsoft objavio u okviru Building Windows 8 bloga. U okviru bloga, Microsoft je potvrdio da će Dell, Lenovo i Samsung predstaviti Windows RT personalne računare koji će biti bazirani na ARM čipovima. Ova najava je usledila nakon najave kompanije Asus da će ponuditi Windows RT Tablet 600. Neki od detalja koji se odnose na Windows RT računare koje Microsoft naglašava je rda Windows RT računari nisu samo tableti, da donose podršku za upravljanje gestovima i duže trajanje baterije.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Odlično trajanje baterije za RT PC uređaje

Izvor: ITsvet.com, 16.Avg.2012, 13:35

Windows RT personalni računari će imati karakteristiku sličnu PowerNap karakteristici koja postoji kod nekih Apple notebook računara koja će im davati mogućnost rada u trajanju od 17 dana u standby režimu. Ova vest je objavljena u okviru Building Windows 8 bloga. Posto donosi detalje o brojnim...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.