Touchscreen notebook fokus

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2013, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Touchscreen notebook fokus

U momentu kada je izvršni direktor kompanije Lenovo Yang Yuanqing najavo da ova kompanija planira da isporuči 100 miliona IT proizvoda za 2103. godinu, izvori iz lanca snabdevanja očekuju da će notebook računari sa ekranima osetljivim na dodir postati glavni fokus kompanije ove godine. Kompanija je domaćin konferencije u Kini na kojoj se očekuje da će da najavi svoje ciljeve kada je reč o masivnim proizvodima. Lenovo je uglavnom fokusiran na usvajanje GFF baziranih touch panela u svojim proizvodima pri čemu je jedan od glavnih snabdevača kineska kompanija O-Film, dok su tajvanske kompanije Youngfast, Jtouch i Mutto Optornics takođe snabdevači.
Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Apple spreman za nadmetanje

Izvor: ITsvet.com, 31.Maj.2013, 10:04

Na D11 konferenciji između ostalih je bio prisutan i izvršni direktor kompanije Apple Tim Cook. Jedno od pitanja koje je postavljeno Cook-u prilikom konferencije na kojoj je bio domaćin zajedno sa Walt Mossbergom je bilo da li je Apple u problemu u smislu povećane prodaje Samsung i uopšte Android...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.