Od fableta preko kamere sa 360 stepeni, šta sve sprema Lenovo za IFA

Izvor: Blic, 15.Avg.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od fableta preko kamere sa 360 stepeni, šta sve sprema Lenovo za IFA

Lenovo ne polaže previše na efekat iznenađenja, bar kada je u pitanju ovogodišnja IFA. Oni su objavili video u kom je deo proizvoda sa kojima će na veliki sajam u Berlinu koji startuje 1. septembra, a među njima je i novi telefon Moto Z2 Force.

Ovo je jedini telefon koji se vidi na snimku a sa njim i Moto Mod sa kamerom koja snima pod uglom od 360 stepni. Detalje o ovom telefonu smo vam već predstavili, a na IFA će biti njegova evropska premijera gde će ekipa "Blica" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti prisutna pa ćete imati mogućnost da detaljno pratite sve o novitetima iz IT sveta.

Očekuje nas i Phab2 Pro, fablet sa potpisom Lenova koji ima ekran od 6,4 inača, kameru od 16MP kao i Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652 čipset i najzanimljivije od svega Tango AR, novu tehnologiju razvijeno uz pomoć Gugla. U pitanju je mogućnost augmentativne realnosti (AR) uz pomoć koje objekti i informacije prelaze u relani svet. Tako na primer, možete da merite predmete samo uz pomoć telefona, jednostavno ga uperite u njh, ili da potencijalni nameštaj "stavljate" u vašu sobu da vidte da li će vam odgovarati...

Nije poznato da li će Lenovo predstaviti još neki uređaj, ili možda svoj novi smart asistent koji je napravljen u saradnji sa Amazonom. Očekuje se da cena bude ko 120 evra, ali potvrde za sada nema. Takođe, najavljeno je da će u Berlinu biti prisutan i Hasselblad Moto mod.
Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.