Novi Oppov smartfon ima dve selfi kamere (video)

Izvor: NovaEnergija.net, 26.Mar.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Oppov smartfon ima dve selfi kamere (video)

Mnogi korisnici smartfona smatraju da su kamere – naročito ona prednja – najvažniji delovi tih uređaja. Kineski proizvođač Oppo je ovakav način razmišljanja shvatio vrlo ozbiljno.
Da je reč o kompaniji koja sluša svoje mušterije pokazuje i novi smartfon koji je opremljen sa čak dve selfi kamere. Ovaj potez je moguće novo otvaranje trenda u dvostrukim objektivima na prednjoj strani uređaja po uzoru na trend duplog objektiva na zadnjoj strani smartfona.
Kažemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << “novo otvaranje” jer Oppo nije prva marka telefona koja je uvela dvostruku selfi kameru. Lenovo je u svoj Vibe S1 2015. godine ugradio dva prednja objektiva.
Oppo je predstavio dve verzije novih telefona – F3 i F3 Plus. Uređaji će biti opremljeni sa po jednom 16-megapikselnom kamerom i jednom 8-megapikselnom koja ima senzor sa širim uglom.
Dvostruki objektivi kod Oppo smartfona ne funkcionišu u maniru tzv. bokej efekta, već su fokusirani na pojedinačne uloge u zavisnosti od želje korisnika i u skladu sa širinom željenog ugla.

Izvor: Klix.ba
Foto: PrintScreen/YouTube

Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.