Nove ideje iz Lenova™ inspirisale novitete u svetu PC računara

Izvor: Objava, 02.Sep.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove ideje iz Lenova™ inspirisale novitete u svetu PC računara

Upoznajte se sa novim portfoliom Lenovo™ ideacentre™ i ideapad™ desktop i laptop računara, kao i tablet uređaja
• Novi Lenovo™ dizajn ukomponovan sa Intel® RealSense™ 3D kamerama i Windows 10 operativnim sistemom pruža do sada neviđene PC performanse
• Novi ideapad™ MIIX 700 „2 u 1“ tablet uređaj je značajno drugačiji sa jedinstvenim šarkama koje su inspirisane kaišem za sat za one koji preferiraju stilizovan dizajn
• Novi ideacentre™ AIO 700 desktop računar će ulepšati jesen ljubiteljima filma i muzike, sa dvostruko jačom snagom procesora, rezolucijom ekrana i kapacitetom memorije u odnosu na modele od pre ti godine
• Novi ideapad™ 300 i 500 laptopovi su tanji i lakši nego pre tri godine, dok će njihovi još tanji i lakši sledbenici ideapad™ 100S, 300S i 500S doživeti svoju premijeru i biti idealni za korisnike koji su u pokretu
Berlin, 2. septembar 2015. – Lenovo™ (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je danas najavio sedam novih desktop, laptop i tablet računara iz svoje popularne ideacentre™ i ideapad™ brendirane serije, pružajući kupcima više razloga da ove jeseni pređu na bolje računare. Osvežen portfolio proizvoda uključuje novi ideapad™ MIIX 700 „2 u 1“ tablet uređaj, novi ideacentre™ AIO 700 desktop računar i pet novih laptopova – ideapad™ 300 i 500 kao i njihove tanje i lakše sledbenike, ideapad™ 100S, 300S i 500S.
Novi ideacentre™ AIO 700 desktop računar pruža duplo veću snagu, rezoluciju i kapacitet memorije u odnosu na prethodnu generaciju od pre tri godine, i idealan je za gledanje filmova i video materijala kao i igranje igrica. Pored poboljšanja koja se odnose na performanse, svi novi uređaji su stilski ukrašeni najmodernijim Lenovo™ dizajnom, značajno im je poboljšana prenosivost i mogućnost korišćenja intuitivne nove tehnologije kao što su Windows 10 operativni sistem i Intel® RealSense™ 3D kamere. Novi trio uređaja koji čine ideapad™ MIIX 700 „2 u 1“ tablet, ideacentre™ AI0 700 desktop računar i ideapad™ 500 laptop je dostupan sa opcionom Intel® RealSense™ 3D kamerom tako da korisnici mogu da istražuju, otkrivaju i kreiraju nove i intuitivne načine igranja 3D igrica, video razgovora, kao i skeniranja i štampanja pomoću pokreta ruke.
Trostruki efekat Lenovo™ dizajna, performansi i najnaprednijih softverskih i hardverskih rešenja pruža korisnicima potpuno novo računarsko iskustvo.

Uživajte u novim promenama uz ideapad™ MIIX 700
Novi dodatak porodici tablet uređaja, ideapad™ MIIX 700 12-inčni tablet sa folio tastaturom je dizajniran tako da se ističe u gomili drugih uređaja. Značajno drugačiji, ovaj „2 u 1“ uređaj je opremljen prepoznatljivim šarkama koje su inspirisane kaišem za sat, koje otvaraju vrata za nove i inovativne načine da radite i zabavljate se na svom uređaju, pri čemu ga možete koristiti kao laptop ili tablet. Idealan je za korisnike koje vole stilizovan i napredan dizajn.

Novi ideacentre™ AIO 700 Home Entertainment Desktop računar će biti vaša kuća ove jeseni
Novi ideacentre™ AIO 700 moćni desktop računar je opremljen najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom, zajedno sa neverovatnim 27-inčnim UHD multitač ekranom i JBL® stereo zvučnicima koji pružaju odličan kvalitet zvuka, kao i diskretnu grafiku koja će vam pružiti bioskopsko iskustvo. Ovaj višenamenski desktop računar je poboljšan i sada ima duplo veću snagu procesora, rezoluciju ekrana i kapacitet memorije u odnosu na prethodnu generaciju koja je stara tri godine – podstičući zaljubljenike u muziku i filmove da poboljšaju svoje računare ove jeseni. Lako uklonjiva ploča na kućištu omogućuje korisnicima fleksibilnost da se „zavuku“ u kučište i održavaju ili poboljšaju svoj ideacentre™ AIO 700. Novi desktop je takođe dostupan uz Intel® RealSense™ 3D kameru za korisnike koji žele da igraju takozvane „casual“ video igirce, kreiraju sadržaj i povezuju se sa drugim korisnicima u 3D.

Pazite na svoju liniju ovog leta? Uživajte u novim tanjim i lakšim ideapad™ laptopovima
33 odsto tanji nego što su bili pre tri godine, prepoznatljivi Lenovo ideapad™ 300 i 500 laptopovi dižu prenosivost na viši nivo. Sa masom od samo 2.1 kg za 14-inčni laptop i 2.3 kg za 15-inčni laptop, oba uređaja su veoma kompaktna i mobilna. Oni su opremljeni maksimalno NVIDIA GeForce® 920 grafikom, 1 TB skladišnog prostora i svi imaju ugrađen Dolby® Advanced Audio sistem. Velika brzina protoka na WiFi mreži ideapad 300 laptopa omogućuje gledanje video snimaka i igranje igrica i do tri puta brže nego na običnim laptopovima . Ideapad 500 može biti opremljen čak i sa najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom 6. generacije koji omogućuje veliku snagu, a takođe postoji i opcija sa JBL zvučnicima i Intel® RealSense™ 3D kamerom za ultimativno iskustvo video razgovora nove generacije.

Za one koji hoće da pređu na još tanji i lakši laptop, novi ideapad™ 100S, 300S i 500S predstavljaju idealno rešenje. Ne samo da su tanji i lakši od ideapad™ 300 i 500 računara, oni su takođe mnogo lakši od svojih prethodnih modela koji su stari tri godine. Ideapad™ 100S 14-inčni laptop je značajnih 35 odsto lakši, dok je ideapad™ 500S 15-inčni laptop 20 odsto lakši nego pre tri godine. I pored toga, novi ideapad™ 100S, 300S i 500S laptopovi su iznenađujuće pristupačni, čineći ih odličnim putnim partnerom za korisnike koji cene prenosivost.

„Filozofija iza svih naših proizvoda je jednostavna – korisnici su na prvom mestu. Bilo da vas interesuje bolja prenosivost, poboljšane performanse ili lepši dizajn, ovo je najbolji trenutak da poboljšate svoje uređaje ove jeseni”, izjavio je Dilip Batija (Dilip Bhatia), potpredsednik sektora za marketing i korisničko iskustvo jedinice za PC računare u kompaniji Lenovo.
„Ovi novi uređaji na elegantan način kombinuju Lenovo™ dizajn sa Intel® performansama. Zadovoljni smo što kupcima možemo da ponudimo Intelove najnovije procesore i RealSense™ 3D kamere na novim Lenovo uređajima”, izjavio je Kirk Skaugen, potpredsednik i generalni menadžer sketora za koriscničke računare u Intel® Korporaciji.

Svi Lenovo proizvodi su dostupni na www.lenovo.com.
12-inčni ideapad™ MIIX 700 će biti dostupan sa opcionom Intel® RealSense™ kamerom. Početna cena uređaja će iznositi 699 američkih dolara (bez RealSense™ kamere), i biće dostupan u novembru 2015.

Ideacentre™ AIO 700 će iti dostupan sa dijagonalom ekrana od 24 i 27 inča i opcionom Intel® RealSense™ kamerom. 24-inčni destkop računar će imati početnu cenu od 899 američkih dolara i biće dostupan u oktobru 2015.

Ideapad™ 300 će biti dostupan sa dijagonalama ekrana od 14, 15 i 17 inča. 14-inčni laptop će imati početnu cenu od 399 američkih dolara i biće dostupan u oktobru 2015.

Ideapad™ 500 će biti dostupan sa dijagonalama ekrana od 14 i 15 inča (sa opcionom Intel® RealSense™ kamerom na 15-inčnom modelu). 14-inčni laptop će imati početnu cenu od 499 američkih dolara i biće dostupan u oktobru 2015.

Ideapad 100S će biti dostupan sa dijagonalama ekrana od 11 i 14 inča. 11-inčni laptop će imati početnu cenu od 179 američkih dolara i biće dostupan u oktobru 2015.

Ideapad 300S će biti dostupan sa dijagonalama ekrana od 11 i 14 inča. 11-inčni laptop će imati početnu cenu od 249 američkih dolara i biće dostupan u oktobru 2015.

Ideapad 500S će biti dostupan sa dijagonalama ekrana od 13, 14 i 15 inča. 13-inčni laptop će imati početnu cenu od 499 dolara i biće dostupan u oktobru.

*1U cenu nisu uključeni porez kao ni dostava, one su podložne promeni bez prethodnog obaveštenja i uz njih su važeći posebni uslovi. Maloprodajne cene kod distributera se mogu razlikovati. U cenu nisu uključene sve karakteristike koje su predstavljene. Datum kada će proizvodi biti dostupni mogu geografski varirati i postoji mogućnost da će neki proizvodi biti dostupni samo na određenim tržištima. Sve ponude zavise od dostupnosti proizvoda. Kompanija Lenovo zadržava pravo da izmeni ponudu proizvoda i specifikacija u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je kompanija vredna 46 milijardi dolara i lider je u pružanju inovativne potrošačke, komercijalne i preduzetničke tehnologije. Naš portfolio kvalitetnih, sigurnih proizvoda i usluga obuhvata računare (uključujući legendarne Think i multimode YOGA brendove), radne stanice, servere, skladištenja, pametne televizore i liniju mobilnih proizvoda kao što su pametni telefoni (uključujući i Motorola brend), tablet uređaji i aplikacije. Pridružite nam se na LinkedIn-u, pratite nas na Facebook-u ili Twitter-u (@Lenovo) ili posetite www.lenovo.com.

Pogledaj vesti o: Lenovo