Najlakši ThinkPad Edge

Izvor: B92, 15.Nov.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlakši ThinkPad Edge

Kompanija Lenovo predstavila je novi, do sada najlakši i najmanji računar iz ThinkPad Edge serije.



Ekrana dijagonale 11,6 inča, težine 1,3 kilograma i debljine nešto manje od 3 centimetara, ovaj računar pre svega je namenjen malim i srednjim preduzetnicima. Bez obzira na dimenzije, ovaj laptop ima tastaturu standardne veličine, koja je, kao i na mnogim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lenovo modelina, otporna na prolivanje tečnosti.

Što se rada baterije tiče, iz Lenova obećavaju trajanje od skoro sedam sati, a biće dostupan u tri boje - sjajna ponoćno-crna, glatka ponoćno-crna i sjajna vatreno-crvena, kako su ih iz ove kompanije nazvali.

Dilip Batia, potpredsednik ThinkPad Lenovo Marketinga, rekao je da je 11-inčni laptop ThinkPad Edge opremljen najnovijim procesorima koji omogućuju obavljanje više zadataka istovremeno, 3G i WiMAX mogućnostima za povezivanje na internet, kao i dodatnim mogućnostima za uspešno poslovanje kao što je standardna web kamera osetljiva na slabo svetlo, što ga čini dobrim rešenjem za male preduzetnike.

"Odgovara njihovim jedinstvenim potrebama i dolazi po prihvatljivoj ceni", rekao je on.

Što se informacija o dostupnosti i ceni tiče, iz Lenova preporučuju korisnicima da kontaktiraju Lenovo partnere.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.