Moto X +1 predstavljen na web stranici Motorole

Izvor: TehnoMagazine.com, 08.Maj.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moto X +1 predstavljen na web stranici Motorole

Prvo se Motorola (sada u vlasništvu firme Lenovo) oglasila da će novi top model biti predstavljen krajem leta, ali čini se da ova kompanija priprema raniju najavu. Na zvaničnoj stranici već su pokazali Moto X +1 model. Klikom na reči “Moto X +1 detalji”, pojavljuje se kodno ime uređaja “FLEXR2″ sasvim u skladu sa nagađanjima da je to sledeća verzija Moto X (kodnog FLEXR1).
Takođe na stranicama >> Pročitaj celu vest na sajtu TehnoMagazine.com << američkih operatera Verizon, Sprint, AT & T osvanula je fotografija Moto X +1, sa cenom od 400 $. Drugih nikakvih korisnih informacija nema. Prema ranijim glasinama, Moto X +1 biće opremljena sa displejom od 5.2 inča, Snapdragon 800 procesorom na 2.3 GHz, 2G RAM-a i 12 MP kamerom, Budući kupci Moto X +1 mogu birati model u jednoj od 25 boja ili zadnjim poklopcim pokrivenim kožom. Veoma lako može se dogoditi da Motorola predstavi smartphone u sledećih nekoliko dana na svom eventu.

(TehnoMagazine.com)

Nastavak na TehnoMagazine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TehnoMagazine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TehnoMagazine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.